top of page

GEMAKKELIJK, SOCIAAL EN TEGELIJKERTIJD LICHAMELIJK ACTIEF ZIJN!

Start direct met uw eerste wandel- of fietstocht! Ervaar hoe we van een simpele gewoonte, een uiterst effectieve sport- en bewegingsactiviteit maken. Meld u snel aan via onderstaande knop!

LET OP! Een aanmelding toont alleen aan dat u geïnteresseerd bent in het nieuwe aanbod. U zult niet verbonden raken aan (inschrijf-)kosten, voorwaarden, verplichtingen, etc. Bij een grote hoeveelheid aan aanmeldingen kunnen we dit aanbod, voor de wijk, werkelijk maken. Meer informatie kan hierbij nog volgen waarbij u altijd de mogelijkheid krijgt om u zich desgewenst af te melden.  

HET NIEUWE BEWEGEN

Wekelijks +2 wandeltochten en om de week 1 fietstocht op klaarlichte dag. Heerlijk ontspannen met uw leeftijdsgenoten en tegelijkertijd op een simpele manier in beweging zijn. 's Ochtends om uw dag goed te beginnen. 's Middags om uw vrije tijd goed in te vullen. De tochten vinden vooral 's weekends (in omgeving Hillegersberg-Schiebroek) plaats en af en toe doordeweeks. Ervaren coaches zullen u bij de tochten bijstaan voor goede begeleiding en zullen u de mooie natuur- en recreatiegebieden laten zien.

 

Gemiddeld of toch een fitte wandelaar/fietser? Geen probleem! Onze tochten zijn gecreëerd op basis van tijd, intensiteit, tempo en behoeften. Er zijn dus geen redenen voor twijfels, maar juist zekerheid voor participatie. U kunt zelfs deelnemen aan onze speciale 'together group' dat extra focus legt op het samen zijn wanneer u zich weleens eenzaam voelt of tekort komt in sociale contacten. 

Niet vastzitten aan een abonnement? Fantastisch. Bij ons bent u vrij in uw keuze wanneer en hoe vaak u de tochten deelneemt met een eenmalige betaling. Ook als u alleen wilt deelnemen aan onze Wandeltrimester: een wandeltocht na elk kwartaal op een speciale locatie zoals de Kinderdijk.

 

De tochten zijn nu nog in ontwikkelingsfase, maar later zullen wij (bij een aanmelding) ook goed naar uw wensen en behoeften luisteren om de tochten nog beter vorm te kunnen geven. Wij hopen uiteraard dat het zo snel mogelijk van start kan gaan. 

 

45c13fd8ea9f86295d5c44f7b62a07e4.jpg

Kevin Curiel, Directeur
Sporting de Uitweg

  • Laagdrempelig en minimaal intensief om deel te nemen

  • Sociaal en gezellige gesprekken met leeftijdsgenoten

  • Jouw gezondheid en conditie verbeteren

  • Begeleiding van ervaren coaches

  • Heerlijk in de buitenlucht, de natuur, de stad, langs bezienswaardigheden en meer!

bottom of page